Cuptor pizza pentru firme de catering sau pentru mediul privat

Un cuptor pentru pizza profesional este de obicei folosit in restaurant, dar exista si cateva motive pentru a-l folosi acasa. Daca cumperi un cuptor pizza profesional pentru o pizzerie, te poti bucura de pizza crocanta si delicioasa, la fel ca in Italia. In comparatie cu un cuptor conventional, un cuptor electric pentru pizza in comertul alimentar atinge temperaturi ridicate de pana la 450 grade C. 

Cu aceasta poti obtine o rumenire placuta si poti evoca margini crocante. Beneficiezi si de un timp scurt de pregatire. Timpul de coacere este de doar cateva minute. Asa ca te poti bucura de pizza in cel mai scurt timp. Alegerea unui cuptor pizza pe gaz este un avantaj economic, deoarece va reduce consumul de energie. 

Cuptorul de pizza pe gaz incalzit cu un arzator atinge temperatura dorita foarte repede. Datorita vitezei sale de incalzire, este capabil sa readuca temperatura la nivelul optim de fiecare data cand usa este deschisa in timpul fazei de coacere. In plus, temperatura dintre partea de jos si cea de sus a cuptorului este egalizata automat, obtinandu-se astfel un rezultat final optim.

Cuptor pizza – Avantaje

Pizza delicioasa, crocanta si acoperita cu branza care se topeste delicat si ingrediente proaspete care iti lasa in gura apa. Nu degeaba pizza este una dintre cele mai populare feluri de mancare din gastronomie. Nu doar restaurantele italiene servesc pizza, ci si alte restaurante si snack-baruri ofera, de asemenea, pizza coapta intr-un cuptor de pizza profesional.  

Citeste si: 4 echipamente HoReCa importante pentru orice bucătărie

Un cuptor pizza cu podea de piatra ofera un avantaj major fata de cuptoarele reale de piatra, datorita caldurii superioare si inferioare controlabile individual. Pentru ca in timp baza produsului se coace crocanta si nu risti ca blatul sa se arda sau sa ramana coca. In functie de model, un cuptor pizza poate atinge temperaturi de pana la 450 grade C si acestea pot fi atinse in scurt timp.

Cuptor pizza – Model

Alte avantaje ale unui cuptor pizza profesional, sunt: materialul din otel inoxidabil de inalta calitate sau tabla de otel vopsita, control independent de temperatura a caldurii de sus si de jos, iluminat interior, afisaj de temperatura si/sau temporizatoare, disponibile si cu ferestre de vizualizare. 

La contigrup.ro vei gasi diverse cuptoare de pizza in diferite modele si dimensiuni, astfel incat sa poti alege cuptorul potrivit nevoilor si spatiului tau. Gama se extinde de la cuptorul mic cu o camera pentru o pizza, pana la camere duble sau cuptor rotativ pentru 10 pizza. Modelele cu doua camere pot pregati si comenzi mai mari intr-un timp foarte scurt si sunt deosebit de potrivite pentru pizzerii, servicii de livrare, restaurante italiene sau snack-baruri.

Chiar si in sectorul privat, un cuptor pizza cu siguranta nu este gresit. Mai ales daca organizezi des sarbatori in familie, un cuptor pizza iti poate economisi ceva timp. Asa ca nu trebuie sa pregatesti un bufet elaborat, ci pur si simplu sa pregatesti o cantitate mare de aluat de pizza si fiecare oaspete poate avea propria pizza in mod individual. Sau pur si simplu poti coace o pizza mare de familie pentru toata lumea cu diferite toppinguri – astfel incat fiecare oaspete sa isi poata asigura piesa preferata. 

Pe acelasi subiect

Pubele gunoi pentru un mediu curat si igiena curtii

Astazi este imposibil sa ne imaginam viata fara pubele gunoi. Pubelele...

Din aceeasi categorie