Ce isi doresc barbatii in pat

Oamenii consideră că este dificil să-și exprime emoțiile și, prin urmare, este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că barbatul este suficient de confortabil pentru a cere ceea ce isi doreste in pat. Hai sa descoperim impreuna ce isi dorest de fapt barbatii in pat.

Vrea sa il domini uneori in pat

De câte ori te-a făcut să faci lucruri, cu o pasiune bruscă și forță care te-a făcut să te simți atât de excitata? Se bucură să-și folosească forța asupra ta, dar există un lucru care îl bucură mai mult, dar nu vă va spune niciodată, si anume acela că el vrea să il domini uneori in pat. Sună ciudat, nu? Ei bine, este purul adevar, si orice barbat va fi excitat daca femeia il domina din cand in cand si preia fraiele in pat. Exact ca in filmele pentru adulti de pe pornoromania.live, domina-l in dormitor din cand in cand si viata intima va fi si mai armonioasa.

Vrea sa fie tinut in brate

De ce este singurul care trebuie să te țină și să te facă să te simți dorita și iubita după ce ai făcut sex? Uneori vrea să-l ții in brate sit u pe el, dar nu o va cere niciodată pentru că îl poate face să pară vulnerabil, iar oamenii evită de obicei sa arate că sunt atât de expresivi.

Ii place sa fie tachinat

Bărbații iubesc să fie tachinați, dar ei nu vor să știi asta de la ei. Vor să-ți dai seama. Nu credeți că ar fi distractiv chiar și pentru dvs. când umblați în jurul casei goala? Găsiți oportunități pentru a-l tacina dragut, si relatia dintre voi se va imbunatati semnificativ. Imaginați-vă entuziasmul pe care îl veți construi între voi doi chiar înainte de a ajunge in dormitor!

Ii place sa il satisfaci cu mana

Este adevarat ca bărbații iubesc sexul penetrativ pur, dar uneori doresc să fie tratați si altfel. Bărbații iubesc atunci cand va folositi mainile pentru a le provoca placere. Asigurați-vă că îl sărutați în timp ce il satisfaceti cu mana, nu vă opriți până nu are un orgasm și lăsați-l să facă alte lucruri. Dacă vrea să-ți mânjească sânii sau fundul, să-l lași. Faceți acest lucru pentru el, lăsați-l să se simtă special.

Isi doreste ca din cand in cand sa initiezi tu sexul

Un barbat se va excita instantaneu daca partenera lui initiaza sexul. Atunci cand ii arata ca il doreste, barbatul devine foarte pasional si va face o treaba excelenta in dormitor. Căutați-l când este ocupat și asigurați-vă că îl lăsați să știe cât de mult îl doriți în acel moment exact, încercați să invadati spațiul său. Faceți acest lucru eficient prin îmbrăcăminte provocatoare si prin cuvinte care il vor incita.

Comunicare directă

Chiar dacă se crede, de obicei, că barbatii nu vor să comunice prea mult când este vorba despre sex, ei bine această percepție a fost dovedită a fi una eronata. În schimb, bărbații apreciază când comunicați cu ei ceea ce doriți în pat și ceea ce nu vă place. Când îți comunici cu ușurință fanteziile, el se simte liber să comunice inapoi cu tine. Pentru a afla mai multe despre dorintele barbatilor in dormitor, intra pe clickpentrufemei.ro.

Pe acelasi subiect

Cele 5 tipuri de faringita (cauze, tipuri si caracteristici)

Faringele este un organ tubular musculo-membranos situat in gat, care serveste...

Din aceeasi categorie

Cele 5 tipuri de faringita (cauze, tipuri si caracteristici)

Faringele este un organ tubular musculo-membranos situat in gat,...

Menta Pennyroyal: proprietati si contraindicatii

Menta Pennyroyal, cunoscuta popular sub numele de Pennyroyal, este...

Ce este un perinatolog, specialist in medicina materno-fetala?

In fata unei sarcini cu risc crescut, pentru a...