Motive pentru care sa incepi sa folosesti jucarii erotice chiar acum

Jucariile sexuale nu mai sunt doar pentru femeile singure. O jucarie erotica este ceva ce toată lumea ar trebui să aibă. S-au dus zilele în care nu puteai sa vorbesti deschis despre sex. Astăzi, datorită mass-media, tot mai mulți oameni devin mai deschisi atunci când se discută de sex. Noi vorbim despre dimensiuni, tehnici sexuale și tot felul de poziții Kama Sutra.

Insa nu prea vorbim despre jucariile sexuale. Jucariile sexuale sunt incitante. Jucariile sexuale sunt magice. Ele vă dau plăcere în orice moment al zilei, fără a cere nimic în schimb. Avem chiar tot felul de jucării de dragoste de la dildouri de sticlă frumoase la păpuși de sex.

Iata cateva motive pentru care sa incepi sa folosesti jucarii erotice chiar acum.

Imbunatatesc viata intima

Jucariile sexuale precum cele de pe https://esexshop.ro/vibratoare-clitoris nu mai sunt doar pentru femei singure. Jucariile sexuale pot fi folosite pentru a stimula romantismul in dormitor cu partenerul tau. Trebuie să admitem că oamenii au limite atunci când vine vorba de sex. Barbatii au orgasm mult mai usor, in timp ce femeile nu. Utilizarea jucariilor sexuale poate schimba asta. De aceea, orice femeie ar trebui sa detina macar un vibrator pentru clitoris. Studiile au aratat ca persoanele care au jucarii sexuale sunt mai mulțumite de sexul pe care il au cu partenerii lor.

Acestea sunt bune pentru încrederea în sine

Jucariile sexuale nu sunt doar bune pentru corpul tau. Sunt bune pentru mintea și sufletul tau de asemenea. Jucariile sexuale ajuta la construirea încrederii în sine. Câștigi o apreciere a corpului atunci cand stii ce iti place si ce nu. Corpul uman este o operă de artă și jucăriile sexuale ajuta la intensificarea placerii. Acestea vă permit să explorati corpul în moduri pe care nu ti le-ai imaginat înainte.

Puteți experimenta cu diferite senzații, unele dintre ele extrem de intense. După ce ai fost cu același partener pentru o lungă perioadă de timp, relația sexuală de obicei tinde să se estompeze. Sexul poate pare a fi mai mult o corvoada, mai degrabă decât ceva distractiv. Afla cum iti poti surprinde partenerul de pe princeradu.ro.

Utilizarea jucăriilor pentru adulti poate îmbunătăți lucrurile între tine și partenerul tău. Va aduce înapoi scânteia în relație și va face intimitatea ceva plăcut din nou. Cuplurile care folosesc jucării sexuale tind să fie mai deschise și oneste cu privire la dorințele lor. Această comunicare permite cuplurilor să rămână împreună mai mult timp. Diminueaza monotonia relației și îmbunătățește legătură unul cu celălalt.

Te ajuta sa dormi mai bine

Jucariile sexuale te pot ajuta sa dormi mai bine. Somnul este esențial pentru sănătatea noastră. Acesta intareste sistemul nostru imunitar, ascute abilitățile noastre cognitive, și, cel mai important, reduce riscul mai multor boli. De asemenea, ajută la reducerea riscului nostru pentru depresie si anxietate. Atunci cand folosesti jucarii pentru adulti si simti placere, se elibereaza in corp oxitocina si endorfine.

Acesti hormoni pot ajuta oamenii să se simtă mai calmi și mai puțin stresati. Din acest motiv, calitatea somnului tau se va imbunatati semnificativ. Ce spun sexologii despre jucariile sexuale afli de pe vice.com