Manichiura acasa ca la salon: usoara, rapida si frumoasa

Acest timp de carantina ne-a invatat atat de multe, chiar si sa ne facem o manichiura acasa . Si este ca ceea ce obisnuiam sa lasam in mainile profesionistilor in frumusete (si pe care le vom incredinta din nou atunci cand va fi sigur sa iesim pe strada), acum a trebuit sa o facem din camera, cu mult. de creativitate si, desigur, de incredere in noi insine… 

Unul dintre primele lucruri pe care le-ai ratat cu siguranta pe masura ce zilele acestei carantine au trecut, a fost sa-ti pastrezi unghiile impecabile. Cu toate acestea, a le oferi un finisaj asemanator unui salon nu este atat de complicat pe cat pare. Chiar si indrazneala sa faci o manichiura acasa va face ca orele sa treaca mai repede. 

Daca ai o trusa de manichiura de baza printre lucrurile de ingrijire personala si cateva lacuri de unghii, cu siguranta nu vei avea greu sa realizezi modelele de baza, usoare si rapide pe care le vom mentiona mai jos.

Cum sa faci o manichiura frantuzeasca?

O manichiura clasica care are nevoie doar de lac transparent, inca o culoare la alegere (recomandam alb sau o nuanta pastelata) si un top coat de aplicat deasupra. Desigur, nu uitati de niste banda adeziva pentru a crea diviziunea intre varf si restul unghiei.

Cum sa faci un design al unghiilor cu cuticule?

Una dintre cele mai populare tendinte in designul unghiilor . Ai nevoie doar de lac transparent pentru a acoperi unghia si de o culoare diferita pentru a puncta cuticula. Nu uitati de top coatul de aplicat deasupra. 

Cum sa faci unghii florale?

Foarte asemanator cu precedentul, insa, in acest caz tot ce trebuie sa faci este sa aplici punctul (butonul de floare) putin mai centrat pe unghie si apoi sa desenezi punctele din jur (petale de flori) cu o alta culoare de lac. Puteti folosi chiar si o pensula de arta pentru a crea diferite forme de petale. 

Cum sa obtii efectul neclar asupra unghiilor?

Acest tip de manichiura este, de asemenea, foarte aglomerat in saloane. Tot ce aveti nevoie sunt doua culori de lac complementare sau contrastante. Patru unghii vor fi de o culoare, in timp ce una va fi alta. Va recomandam ca tonul solitar sa mearga pe unghia degetului inelar. 

Cum se obtine efectul de gradient asupra unghiilor?

Poate ca acesta este putin mai complicat de realizat, dar nu este imposibil. Acoperiti unghia cu lac transparent si apoi luati un burete de frumusete pe care nu il mai folositi. Puneti putin lac pe burete si apasati pe varful unghiei cu mici atingeri pentru a crea un efect de gradient. 

Cum sa faci efectul de marmura pe unghii?

Acest efect este foarte usor de obtinut, dar aveti nevoie de rabdare. Vopseste-ti unghiile in alb si apoi alege culoarea pe care o doresti (de preferinta pastel sau gri deschis). Dilueaza lacul in acetona sau lac transparent si vei vedea cum scade intensitatea culorii. Picteaza unghia in diferite forme pentru a crea un efect precum marmura sau acuarela. 

Pe acelasi subiect

Cum arata o relatie romantica armonioasa

Relatiile romantice necesita intretinere, timp si ingrijire, dar exista multe actiuni...

Din aceeasi categorie

Cum arata o relatie romantica armonioasa

Relatiile romantice necesita intretinere, timp si ingrijire, dar exista...

Albirea dentară – cele mai populare mituri

Albirea dentară este o procedură populară în domeniul stomatologiei...