Cel mai letal si misterios pradator nocturn, legenda Chupacabra

Valul intunericului protejeaza o creatura mortala capabila sa suga sangele victimelor sale, devenind legenda intunecata a Chupacabra.

Sute de cazuri in grajduri, ferme si campuri, tarani enervanti si mai multe intrebari decat raspunsuri, este ceea ce inconjoara legenda chupacabrului.

Totul a inceput cu primele rapoarte despre vite mutilate in mod misterios , animalele, au aparut moarte si ranite intr-un mod atroce.

Totusi, de parca ar fi fost un criminal in serie, multi dintre ei pareau sa aiba gauri in corpul lor , cea mai valoroasa carne a animalului nu era cizma.

Dar au fost gasiti fara o picatura de sange, atacurile neobisnuite au atras atentia autoritatilor locale. Incetul cu incetul, zvonul despre o creatura ucigasa infricosatoare castiga putere.

Inceputul legendei moderne a Chupacabra

Madeylen Tolentino, originara din Canovanas, Puerto Rico, este considerata prima persoana care a descris aspectul Chupacabra.

Barbatul a sustinut ca a vazut o creatura ciudata trecand langa fereastra lui si a descris ca seamana mai mult cu ceea ce stim ca extraterestru.

Declaratiile sale au fost sustinute de localnici, care s-au alaturat si au descris creatura ca fiind bipeda, cu o inaltime intre 1,20 si 1,50 metri, cu ochi mari, tepi pe spate si gheare lungi.

„Fiara”, cum ii spuneau satenii la acea vreme, era responsabila de moartea vitelor, din care sugea tot sangele prin perforatii in gat.

Dupa ce alte atacuri au fost facute publice, iar mass-media a inceput sa raporteze noi victime care „au aparut fara sange” pe trupurile lor.

Legenda Chupacabra a luat forma treptat, devenind populara printre mass-media si cetatenii care se temeau pentru animalele lor.

Noul mileniu si misterele lui

La inceputul anilor 2000, mai multi oameni au raportat descoperiri ciudate si nefericite in fermele lor, animalele inca caldute, dar cu o gaura mare in gat si nici o picatura de sange.

La acea vreme, diferitele investigatii si rapoarte au inceput sa transforme imaginea mentala a chupacabrului, imagine care este valabila si astazi.

Cei afectati i-au descris ca fiind un animal asemanator unui caine , nu avea blana, dar pielea era albastru-cenusiu, membrele erau foarte disproportionate si lungi.

Chupacabra azi

In primele zile ale acestui 2021, a fost raportat un nou atac a ceea ce ar putea fi un nou chupacabra, constatarile teribile au fost gasite in Tarapaca, Chile.

Aproximativ 50 de pui de lame si alpaca au fost atacati de un animal care nu are caracteristicile celor mai des intalniti pradatori din zona.

Satenii speculeaza ca ar putea fi un Chupacabra sau un Condamnat, entitati mitologice asemanatoare zombie care se hranesc cu sangele vitelor .

Cresterii din orasul Central Citani, la 3 kilometri vest de Colchane, o zona de granita cu Bolivia, au denuntat ca atacurile au inceput in noiembrie 2019.

Unul dintre cei afectati avertizeaza ca primul lucru pe care l-au crezut a fost ca a fost o intentie rea a cuiva care comite atacurile.

„Face o gaura si nu in gat ci in lateral, nu mananca nici carnea, nici maruntaiele, nu vazuse asa ceva. Ataca noaptea si animalele par sa nu apere puii”, sustine el.

Acestia nu au reusit sa inregistreze nici un tip de amprenta in interiorul tarcurilor, in afara de vite, nici macar urme umane, care ar putea oferi dovezi suplimentare pentru a ajunge la orice fel de concluzie.  

Nu exista nicio indoiala ca Chupacabra va fi o fiinta criptozoologica care va ramane ascunsa in umbra, observandu-si urmatoarea victima.

Totusi, nu vom sti pana cand gustul pentru animale il multumeste in asa masura incat urmatoarea sa tinta sa fim noi.

Pe acelasi subiect

Cum arata o relatie romantica armonioasa

Relatiile romantice necesita intretinere, timp si ingrijire, dar exista multe actiuni...

Din aceeasi categorie

Cum arata o relatie romantica armonioasa

Relatiile romantice necesita intretinere, timp si ingrijire, dar exista...

Albirea dentară – cele mai populare mituri

Albirea dentară este o procedură populară în domeniul stomatologiei...