Ceasuri Casio de mana: traditia intalneste inovatia

Casio este una dintre cele mai cunoscute marci de ceasuri de mana din lume. Unele colectii Casio se bucura de statutul de cult. Popularitatea ceasurilor Casio se datoreaza in mare masura capacitatii japoneze de a combina cunostintele clasice cu creativitatea indrazneata. 

Ceasurile de mana Casio sunt pline de inovatii si caracteristici practice. In acelasi timp, ele impresioneaza prin modele originale, adesea spectaculoase. Modele de ceasuri Casio de o eleganta remarcabila, pot fi gasite langa ceasuri provocatoare de o mare calitate. 

Acolo unde ceasurile cu quartz retro Casio si ceasurile digitale vintage stralucesc cu farmecul lor deosebit, ceasurile de mana Casio impresioneaza prin robustetea si functionalitatea lor extrema. 

Acolo unde ceasurile Casio controlate radio inspira cu cea mai mare acuratete, ceasurile solare Casio conving cu cea mai mare eficienta. Fie ca este un ceas digital Casio modern, un ceas analog Casio elegant sau un cronograf Casio sportiv, il poti gasi in magazinul online japora.ro.

Casio a fost fondata la Tokyo in 1946. Mica companie electrica de atunci este acum un grup tehnologic multinational. Pe langa ceasurile Casio, portofoliul include numeroase alte linii de produse, inclusiv calculatoare de buzunar, instrumente muzicale, proiectoare si camere digitale. 

Angajamentul fata de traditie si eforturile continue pentru inovatie, au fost intotdeauna indisolubil legate la Casio. In acest fel, Casio a reusit in mod repetat sa stabileasca noi standarde. 

Produsele Casio cu efect de far au fost, de exemplu, Casio Mini, care a aparut in 1972, primul calculator portabil accesibil, si doi ani mai tarziu Casiotron, primul ceas de mana digital cu functie de calendar automat. Ceasul digital a fost creat dupa marele succes al Casio Mini cu un obiectiv clar.

De la clasic la cult: ceasuri Casio si ceasuri digitale

Brandul Casio a insotit vietile oamenilor din intreaga lume cu dispozitivele sale de zeci de ani. Cei mai multi dintre ei probabil isi mai amintesc de zilele de scoala, cand rezolvau probleme la ora de matematica cu un calculator de buzunar Casio si exersau pe tastatura cu ceas Casio digital sau G-Shock la incheietura dupa-amiaza. 

Seria de modele Casio este la fel de diversificata ca si gama de produse a marcii. Toate ceasurile de mana pentru femei si ceasurile de mana pentru barbati au in comun manopera lor remarcabila si calitatea materialului si un excelent raport calitate-pret. 

In prezent exista ceasuri Casio in 10 linii de modele diferite: Casio G-Shock, Casio Baby-G, Casio Collection, Casio Vintage, Casio Edifice, Casio Pro Trek si Pro Trek Smart, Casio Sports, ceasuri controlate radio pentru barbati Casio Wave Ceptor etc.

Casio – combinat cu cunostinte interesante

Casio are o expertiza imensa in ceasuri de mana si ceasuri digitale. In acelasi timp, brandul demonstreaza iar si iar ca stie exact ce inseamna racoarea. Trei colectii de ceasuri de mana si ceasuri Casio digitale sunt o dovada deosebit de impresionanta in acest sens: Casio G-Shock, Casio Baby-G si Casio Vintage. 

In trecut, multi purtau un ceas Casio sau un ceas digital pentru ca aspectul lor era cool si modern, iar tehnologia si functiile erau cu mult inaintea vremurilor. Astazi, multe ceasuri Casio de mana sau digitale sunt purtate pentru ca aspectul lor clasic este cool si modern, iar tehnologia si functiile vor ramane probabil inaintea timpului lor maine.  

Pe acelasi subiect

Cele mai populare jocuri de slot cu fructe

Jocurile de tip slot cu fructe se numara printre cele mai...

Din aceeasi categorie

Cele mai populare jocuri de slot cu fructe

Jocurile de tip slot cu fructe se numara printre...

Rochii pentru mama miresei: tot ce trebuie sa stii

Marele consilier al miresei este intotdeauna mama ei care,...

5 recomandări pentru purtarea corectă a ochelarilor de vedere

Sursa foto: freepik.com Purtarea corectă a ochelarilor de vedere...