6 aspecte despre sex care te-ar putea surprinde

Dureaza mai putin de o secunda pentru a decide daca vrei sa faci sex sau nu. S-ar putea sa credeti ca stiti deja tot ce exista de stiut despre sex, dar urmatoarele aspecte va vor schimba perspectiva asupra sexului comun. 

Niciodata discutiile despre sex nu par sa se epuizeze. Mereu apar noi subiecte interesante si noi arii de explorat, mai ales daca vorbim despre fantezii sexuale. Imaginatia nu are limite cand vine vorba de ce se poate incerca in materie de sex. Daca pentru barbati sexul pare ca vine de la sine, unii dintre acestia fiind clienti fideli site-urilor de escorte precum FB69, ei bine exista multe aspecte interesante despre sex care merita sa fie mentionate, ce vizeaza atat barbatii, cat si femeile. 

1. Barbatii isi doresc cu adevarat ca femeile sa ajunga la orgasm 

Chiar si in relatiile de scurta durata, barbatii sunt motivati sa-si satisfaca partenerii desi in acest scenariu, ar putea avea mai putin de-a face cu asigurarea fidelitatii si mai mult cu protejarea reputatiei sale. Cu alte cuvinte, barbatii isi doresc ca femeile sa ajunga la orgasm pentru a-si gadili orgoliul masculin.

2. Ovulatia influenteaza atractia sexuala 

Se pare ca fereastra de 12 pana la 48 de ore cand o femeie ovuleaza (si poate ramane insarcinata ) are un efect de ,,potiune de dragoste” la ambele sexe.  Conform unui studiufemeile fertile prezinta o atractie mai puternica fata de barbatii alfa tipici decat atunci cand nu ovuleaza. Barbatii, pe de alta parte, par sa perceapa ovulatia ca pe un afrodisiac. Intr-un alt  studiu, barbatii au evaluat mirosurile de axila ale femeilor in diferite stadii ale ciclului menstrual, iar cele mai atractive mirosuri, potrivit participantilor, au provenit de la femei care erau in perioada de ovulatie. 

3. Barbatii tineri se simt presati ca trebuie sa faca sex

In ciuda ideilor vehiculate despre barbati, unii isi doresc sa amane sexul. Pare desprins de realitate, dar asa cum femeile au nevoie de o anumita perioada in care sa se simta atrase de persoana de langa, asa si barbatii au nevoie cateodata de o anumita conexiune emotionala. Daca barbatilor li s-a pus o eticheta cu sex pe frunte, acest lucru nu inseamna ca nu au sentimente. Este adevarat ca este mai greu pentru barbati sa isi exteriorizeze emotiile si sentimentele si sa para ca vor doar sex, dar in realitate, barbatii iubesc si momentele de apropiere intima din cuplu.

4. Dureaza mai putin de o secunda sa simti atractia fizica 

De fapt, jumatate de secunda este tot ce trebuie pentru ca creierul tau sa decida daca un potential partener este atractiv sau nu, potrivit unui studiu. Creierul constientizeaza daca o persoana este atractiva sau nu, inainte sa iti dai seama.

5. Barbatii mint mai bine

In ciuda perceptiei comune ca femeile insela adesea barbatii prin machiaj, sutiene push-up si extensii de par, atunci cand vine vorba de minciuni verbale, barbatii sunt superiori datorita biologiei. Barbatii mint mai bine deoarece vocea lor nu vibreaza si de cele mai multe ori cred mai intai minciunile pe care le spun. 

6. Cuplurile fericite cred ca sexul dureaza pentru totdeauna

Mitul ca faza lunii de miere dureaza pentru totdeauna, pentru cele mai fericite cupluri este o minciuna. Adevarul este ca, dupa doi-trei ani, satisfactia sexuala incepe sa se diminueze pentru majoritatea cuplurilor. Cheia mentinerii unei vieti sexuale minunate, potrivit unor noi cercetari de la Universitatea din Toronto, este efortul pentru a mentine flacara in viata amoroasa. Cu alte cuvinte, sexul de la un timp nu se intampla automat, ci are nevoie de diversi stimuli, iesirea din rutina,indeplinirea anumitor fantezii pe care le are fiecare dintre partenerii din cuplu, etc. 

Pe acelasi subiect

Cele mai populare jocuri de slot cu fructe

Jocurile de tip slot cu fructe se numara printre cele mai...

Din aceeasi categorie

Cele mai populare jocuri de slot cu fructe

Jocurile de tip slot cu fructe se numara printre...

Rochii pentru mama miresei: tot ce trebuie sa stii

Marele consilier al miresei este intotdeauna mama ei care,...

5 recomandări pentru purtarea corectă a ochelarilor de vedere

Sursa foto: freepik.com Purtarea corectă a ochelarilor de vedere...