Sex cu seful

Vorbind despre cele comune fantezii pe care le poate avea cineva putem sa adaugam si sex cu seful. De ceva timp acest subiect nu mai este unul tabu. De asemenea nu mai este un secret pentru nimeni ca se intampla pe la toate casele, de la microintreprinderi pana la multinationale.

Ne tot lovim de preconceptia “secretara este amanta sefului”. Este adevarat ca in spatele unui barbat puternic, de succes, se ascunde o femeie frumoasa, inteligenta, dar asta nu se traduce prin faptul ca femeile care ocupa functii administrative intr-o companie trebuie sa intretina relatii sexuale cu barbatii ce au functii de executie.

Sexul cu seful poate fi privit din mai multe puncte de vedere. Exista o anumita categorie de oameni care nu se pot dezvolta professional decat atunci cand au alaturi de ei, la locul de munca, persoana iubita. Nu este deloc imoral sa iti doresti sa ai sprijinul cuiva la locul de munca. Insa pentru a evita discutiile, divergentele dintre colegi, ideal ar fi ca ambii parteneri sa ocupe aceeasi functie sau nu sa nu fie extrem de mare diferenta.

Oricum in cadrul micilor companii este privit distinct fata de multinationale. Daca firma are 4-5 angajati este destul de imoral ca secretara sa faca sex cu seful.

Sexul cu seful este cea mai usoara alegere, posibilitate pentru a avansa in cariera. Multe tinere sunt tentate sa faca lucrul acesta. Exista femei care stau pe acelasi post de ani de zile si se trezesc ca secretara, recent angajata a fost si promovata. Se intreaba apoi “de ce?”. Ei bine, acesta este unul dintre motive. Cate dintre voi nu fost la diverse interviu pentru un post de secretara sau asistenta manager si una dintre responsabilitatile postului era “insotirea managerului in calatoriile de afaceri”.

Sa fim seriosi, ce investitor si-ar angaja o secretara studenta sau proaspat absolventa fara a nu si-o imagina dezbracata peste birou?!

Exista insa si o alta categorie de fete, femei care nu isi doresc sa faca sex cu seful pentru a promova, ci pentru ca pur si simplu se simt atrase de el sau chiar mai mult s-au indragostit. Psihologic traducand aceasta situatie, am ajunge la concluzia ca femeia respectiva simte nevoia de a se afirma mai mult, nu in viata profesionala, ci in cea personala. Daca la locul de munca se simte competenta, hotarata, pe celalalt plan nu.

Dar pana la urma pe cine nu atrage un barbat puternic, hotarat, realizat ( mai ales daca este imbracat si la costum)? Se stie clar ca majoritatea femeilor au o pasiune , un fetis chiar pentru barbatii imbracati la costum.

Revenind insa la categoria celor care fac sex cu seful nu pentru a promova, ci pentru motivele pentru care se face sex in general, lucrurile nu sunt atat de grave.

O alta situatie ar fi cea in care, in cadrul unei companii se dezvolta o relatie sexuala intre sef si subalterna, care poate fi vazuta diferit de fiecare dintre cei doi implicati. Ea poate vedea ca pe o relatie ce depaseste pragul locului de munca iar pentru el va ramane valabil sloganul “seful este sef si in pielea goala”.

Pe celalalta parte, niciunul nu va fi in dezavantaj atata timp cat se va face clar o diferenta intre viata personala si cea profesionala. Parerile sunt impartite, unii l-ar vedea pe el defavorizat. In primul rand, rare sunt cazurile in care femeia nu va face sex cu seful pentru bani, pentru un post mai bun. Ba chiar uneori intretin relatii sexuale cu seful pentru a avansa treptat in companie pana va ajunge la urmatorul sef.

Sa nu uitam ca nu sunt rare fanteziile cu secretare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se si aplice. Sexul cu seful ar trebuie sa ramana doar o fantezie pentru amandoi. Mai ales ca deobicei este o diferenta de 10 ani intre o secretara si sef. Daca superiorul insita cu flirtul, asta se numeste mobbing si este interzis prin lege.

Sexul cu seful este lispa de profesionalism cu atat mai mult din partea lui. Cum ar putea un barbat de 40-50 de ani sa creada ca o femeie de 25 se simte atrasa, este indragostita de el. Este absurd. In plus, sexul cu seful nu garanteaza cu nimic ca va promova. Poate fi doar un test, o aventura urmata de o concediere.

Sex cu seful este lispa de etica, de profesionalis. Este adevarat ca dupa o anumita varsta o mare parte din timp ni-l petrecem la locul de munca, intr-o anumita colectivitate si ca avem momente cand ne mai fug mintile pe unde nu trebuie. Dar sa nu uitam ca sexul cu seful este cam acelasi lucru ca si sexul cu profesorul de la facultate.

Pe acelasi subiect

Cum arata o relatie romantica armonioasa

Relatiile romantice necesita intretinere, timp si ingrijire, dar exista multe actiuni...

Din aceeasi categorie

Cum arata o relatie romantica armonioasa

Relatiile romantice necesita intretinere, timp si ingrijire, dar exista...

Albirea dentară – cele mai populare mituri

Albirea dentară este o procedură populară în domeniul stomatologiei...