Cele mai importante carti de tarot care iti spun ca esti insarcinata

Ce carti Tarot prezic sarcina? Exista carti de tarot care pot indica faptul ca esti insarcinata sau care sa indice ca vor exista copii si bebelusi in viitorul tau. La fel ca citirile despre dragoste si casatorie, citirile despre sarcina sunt foarte populare pe site-urile de tarot online. 

Inainte de a incepe lista cartilor de tarot care pot indica sarcina, trebuie de mentionat ca o astfel de predictie o poti afla pe site-uri de tarot online cum este site-ul http://tarot-online.ro/

Tarot online sarcina – Imparateasa

Dintre toate cartile Tarot care indica sarcina, Imparateasa este in mod clar cea mai importanta. Faptul ca semnificatia principala a Imparatestii este cea a fertilitatii, a sarcinii si a nasterii face din aceasta o carte care indica printre altele si faptul ca esti insarcinata. Uneori, cartea de tarot Imparateasa poate reprezenta dorinta de a avea un copil, asa ca daca vrei sa fii gravida, aceasta dorinta poate sa apara prin afisarea acestei carti care face parte din pachetul de carti de tarot din Arcana Majora. Cel mai bine este daca este afisata cartea Imparateasa, plus celelalte carti enumerate mai jos pentru a confirma un rezultat pozitiv al sarcinii. 

Tarot online sarcina – Soarele

Daca ti-ai dorit un copil, dar ai avut probleme sa il concepi, atunci Soarele este un semn pozitiv. Cartea de tarot Soarele reprezinta copii pe care i-ati dorit intotdeauna, dar pe care niciodata nu ati putut sa ii aveti. De obicei, Soarele apare cand femeile au avut un anumit ajutor in conceptie. De exemplu, daca au urmat un tratament pentru fertilitate sau daca si-au schimbat radical stilul de viata. Asta nu inseamna ca va trebui sa parcurgi aceste lucruri pentru a avea un copil, dar inseamna ca, daca totusi iti doresti cu adevarat sa ai un copil, atunci cartea de tarot Soarele este un semn bun. 

Tarot online sarcina – As de Bate

In mod traditional, Asii sunt indicatori buni ai sarcinii. Asii simbolizeaza ,,semintele” conceptiei si Asul de Bate cade in aceasta tabara. Nu se poate spune intotdeauna ca Asul de Bate reprezinta sigur sarcina, dar daca o extragi singura sau apare cu alte carti care indica sarcina, atunci este un semn ca esti insarcinata. Daca speri la un baiat, ai noroc! Asul de Bate este un simbol falic si semnaleaza adesea nasterea unui baiat. Deci, daca primiti un test de sarcina pozitiv, sansele sunt ca purtati un baiat. 

Tarot online sarcina – As de Cupe

In timp ce Asul de Bate prezice nasterea unui baiat, Asul de Cupe prezice nasterea unei fete. Asul de Cupe este un simbol al uterului, de aceea poate reprezenta fetele. Nu numai asta, ci pentru ca Asul de Cupe reprezinta adesea dragoste si emotii noi, aceste interpretari il fac si un bun candidat pentru sarcina si nasterea copilului. De asemenea, in general, cartea de tarot Asul de Cupe simbolizeaza o perioada de fertilitate crescuta. Deoarece este un carte de fertilitate, este un bun semn pentru sarcina, indiferent daca apare in pozitiile viitoare sau prezente. 

Tarot online sarcina – Pagina de Cupe

In cele din urma, Pagina de Cupe este o alta carte traditionala de sarcina, fertilitate si nastere, astfel incat lista sa fie pozitiva pentru cartile de tarot online care prezic ca esti gravida. In timp ce toate paginile pot reprezenta tehnic copiii, Pagina de Cupe este asociata in special cu acestia din cateva motive. In primul rand, suita de Cupe este cel mai probabil indicativ al sarcinii, deoarece Cupele reprezinta dragoste si familie. 

De asemenea, este frecvent ca suita de Cupe sa reprezinte emotiile cautatorului intr-o citire a cartilor de tarot online. Pagina de Cupe poate simboliza o perioada in care esti cuprinsa de emotii si plangi mult. Prin urmare, daca Pagina de Cupe apare intr-o citire pentru viitor, poate insemna ca va veti confrunta cu multe emotii asociate sarcinii sau va poate simboliza viitorii copii. 

Pe acelasi subiect

Cele mai populare jocuri de slot cu fructe

Jocurile de tip slot cu fructe se numara printre cele mai...

Din aceeasi categorie

Cele mai populare jocuri de slot cu fructe

Jocurile de tip slot cu fructe se numara printre...

Rochii pentru mama miresei: tot ce trebuie sa stii

Marele consilier al miresei este intotdeauna mama ei care,...

5 recomandări pentru purtarea corectă a ochelarilor de vedere

Sursa foto: freepik.com Purtarea corectă a ochelarilor de vedere...